Home Molenwinkel 't Krijgshuis Geschiedenis Nieuws Financiën Contact
Links
Produkten
Assortiment
Oliebollen bestellen
Bestellen
Broodbak tips
High tea
Geschiedenis
Bereikbaarheid
 
 
Openingstijden
Donderdag 9:00 t/m 17:00
Vrijdag 9:00 t/m 17:00
Zaterdag 9:00 t/m 16:00
 
Bezoekadres:
Molen de Krijgsman
Noorderdracht 61
1696 AC Oosterblokker
 
Telefoon: 0229 - 261 471
info@molendekrijgsman.nl

Molenwinkel
Hieronder vindt u een bestellijst die u in kunt vullen en naar ons toe kunt mailen.

Wat moet u doen:

Als u het formulier wilt opsturen of faxen: opent u het bestand "BESTELLIJST". U vult het formulier in en print het daarna uit.
Als u het formulier wilt mailen doet u het als volgt: u opent het bestand "BESTELLIJST". U vult het in en slaat het bestand op onder de naam Bestellijst molen de krijgsman ...... (op de puntjes vult u uw eigen naam in). U opent uw "Outlook Express" of een ander programma waarmee u uw e-mails stuurt, en u maakt een nieuwe e-mail aan. Dan voegt u de opgeslagen bestellijst toe als bijlage. en stuurt u hem naar ons op. Het e-mail adres waar u de bestellijst heen kan sturen is: erikdudink@hetnet.nl

Alvast bedankt.

 

Hoe moet u het bestelformulier invullen?

U opent de link die hieronder staat aangegeven (BESTELLIJST).

U komt in een bestellijst die is gemaakt in het programma Excel van Microsoft Office©. U kunt het aantal artikelen dat u wilt bestellen invullen op de vakjes van de letter E. Het programma rekent zelf uit hoeveel u moet betalen. Wij berekenen voor het opsturen van pakketten tot 20 kilo het PostNL tarief.

Bij 20 kilo aan artikelen worden de bezorgkosten 20 euro. De bezorgkosten blijven 20 euro ook als u grote aantallen besteld.