Home Molenwinkel 't Krijgshuis Geschiedenis Nieuws Financiën Contact
Links
Produkten
Assortiment
Oliebollen bestellen
Bestellen
Broodbak tips
High tea
Geschiedenis
Bereikbaarheid
 
 
Openingstijden
Donderdag 9:00 t/m 17:00
Vrijdag 9:00 t/m 17:00
Zaterdag 9:00 t/m 16:00
 
Bezoekadres:
Molen de Krijgsman
Noorderdracht 61
1696 AC Oosterblokker
 
Telefoon: 0229 - 261 471
info@molendekrijgsman.nl

Een High Tea bij Molen de Krijgsman

 

Voor elke gelegenheid
Een high tea is een feestje voor elke gelegenheid, denk aan een verjaardag, een personeelsfeestje of als bedankje. Trekt u er o
ok lekker even de tijd voor uit, want er is genoeg te eten. Zowel zoet als hartig.

Een high tea bestaat traditioneel uit mini sandwiches, scones met jam en clotted cream en diverse zoetigheden zoals taartjes en cakes waarbij alle hapjes passen tussen duim en vinger. 

Het is gebruikelijk dat een high tea op etageres wordt geserveerd, waarbij er van onder naar boven wordt gegeten. Onderop liggen de warme en hartige hapjes, de plateua erboven is gevuld met zoete lekkernijen.

De thee die erbij geserveerd wordt is minimaal net zo belangrijk. Denkt u aan een groene thee om mee te starten en de intensiteit van de smaak op te bouwen naarmate de high tea vordert.

Earl grey (een krachtige thee) is bijvoorbeeld heel plezierig bij gebak met citrussmaak.

Onze High Tea

Onze high tea bestaat uit diverse zoetigheden waarbij ook gelet wordt op het seizoen. Natuurlijk de bekende scones met confiture de fraise en geslagen room en de diverse (warme) hartige hapjes en een sandwich waarbij we, indien van tevoren aangegeven, ook eventueel hapjes zonder vlees kunnen serveren.

Bij de high tea hebben wij 6 verschillende soorten tea die aangeboden wordt in Pyramide zakjes en vullen wij onbeperkt de theepot bij met heet water.

Mochten er nog wensen zijn die hierboven niet genoemd zijn, spreek dan één van onze collega’s aan over de mogelijkheden.

Reserveren

Reserveren (en eventueel annuleren) dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren in verband met het maken van de verse producten.