Bestellijsten

Hieronder hebben wij al onze bestellijsten voor u staan. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen, mailen of langskomen in de winkel.

Winkel

Wilt u spullen uit de winkel of brood bestellen bestel dan nu!

Wat moet u doen:

Als u het formulier wilt opsturen: U klikt op de knop bekijk bestellijst deze wordt dan gedownload. Deze kunt u dan invullen en opslaan als Bestellijst molen de krijgsman …… (op de puntjes vult u uw eigen naam in). U opent uw “Outlook Express” of een ander programma waarmee u uw e-mails stuurt, en u maakt een nieuwe e-mail aan. Dan voegt u de opgeslagen bestellijst toe als bijlage. en stuurt u hem naar ons op. Het e-mail adres waar u de bestellijst heen kan sturen is: info@molendekrijgsman.nl

Hoe moet u het bestelformulier invullen?

U komt in een bestellijst die is gemaakt in het programma Excel van Microsoft Office©. U kunt het aantal artikelen dat u wilt bestellen invullen op de vakjes van de letter E. Het programma rekent zelf uit hoeveel u moet betalen. Wij berekenen voor het opsturen van pakketten tot 20 kilo het PostNL tarief.

Bij 20 kilo aan artikelen worden de bezorgkosten 12,50 euro. Een verpakking van 7,5 kg (of minder) zijn de bezorgkosten 7,50 euro. Bij bestellingen waarbij wij meerdere dozen naar een adres moeten opsturen zijn de bezorgkosten 15 euro.

Pasen

Nog niet beschikbaar

Oliebollen

Nog niet beschikbaar

Kerst

Nog niet beschikbaar