Bestellijsten

Hieronder hebben wij al onze bestellijsten voor u staan. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen, mailen of langskomen in de winkel.

Winkel

Wilt u spullen uit de winkel of brood bestellen bestel dan nu!

Wat moet u doen:

Als u het formulier wilt opsturen: U klikt op de knop bekijk bestellijst deze wordt dan gedownload. Deze kunt u dan invullen en opslaan als Bestellijst molen de krijgsman …… (op de puntjes vult u uw eigen naam in). U opent uw “Outlook Express” of een ander programma waarmee u uw e-mails stuurt, en u maakt een nieuwe e-mail aan. Dan voegt u de opgeslagen bestellijst toe als bijlage. en stuurt u hem naar ons op. Het e-mail adres waar u de bestellijst heen kan sturen is: info@molendekrijgsman.nl

Hoe moet u het bestelformulier invullen?

U komt in een bestellijst die is gemaakt in het programma Excel van Microsoft Office©. U kunt het aantal artikelen dat u wilt bestellen invullen op de vakjes van de letter E. Het programma rekent zelf uit hoeveel u moet betalen. Wij berekenen voor het opsturen van pakketten tot 20 kilo het PostNL tarief.

Bij 20 kilo aan artikelen worden de bezorgkosten 12,50 euro. Een verpakking van 7,5 kg (of minder) zijn de bezorgkosten 7,50 euro. Bij bestellingen waarbij wij meerdere dozen naar een adres moeten opsturen zijn de bezorgkosten 15 euro.

Pasen

Paasbestellijst

Lever het bestelformulier in voor zaterdag 1 april 2023 bij ons in de winkel.

De bestelling kunt u ophalen op zaterdag 8 april 2023 tussen 12:00 en 15:00.

Wij zijn ook nog geopend voor losse verkoop.

Oliebollen

Oliebollen bestellen

U kunt bestellingen ophalen op zaterdag 31 december van 10:00 tot 15:00 ophalen, losse verkoop start van 09:00 tot 16:00. LET OP: we hebben beperkte parkeerplekken

Kerst

Klik hier voor de bestellijst.

U kunt de bestellijst uit printen invullen en dan naar info@molendekrijgsman.nl door mailen.

U kunt bestellen tot zaterdag 18 december.