Wat leuk dat u komt kijken welke broden wij allemaal hebben.
Al het brood dat bij ons gebakken wordt is op desem basis. Door de desem en de lange rijs tijd zit ons brood vol smaak! De onderstaande broden hebben wij altijd in de winkel, maar ons assortiment veranderd ook nog wel eens. Zo hebben wij elke zaterdag focaccia’s, pistolets, kaasuien brood en nog veel meer! Benieuwd? kom vooral een keertje bij ons langs of neem contact met ons op!
Oerbol
Is een middenbruin meergranenbrood met authentieke oergranen en zaden zoals quinoa, spelt en amaranth. Het brood krijgt hierdoor een zacht nootachtige smaak, welke door liefhebbers zeker wordt gewaardeerd.
(op donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Spelt wit
Een heerlijk bolvormig brood op basis van 100% speltbloem met wat pitjes erin. Kenmerkend is de knapperige, rustieke korst met een zacht kruim van binnen.
(van donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Blokkers donker
Het donkerste tarwebrood van ons assortiment, maar daarentegen geen zwaar of compact brood. In het brood komt u wat pitten tegen waaronder gebroken pompoenpitten. hir wordt dit brood ook mee gedecoreerd.
(van donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Volkoren
Een brood op basis van 100% volkorenmeel. De tarwe is gemalen door onze eigen molen. Volkoren wordt gedecoreerd met een zadenmix met onder andere lijnzaad, sesam, zonnebloempitten en tarwezemelen. Een brood zonder enige (kunstmatige) toevoegingen en absoluut lactose vrij.
(van donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Maisstoet
Een fijne afwisseling op het dagelijkse bruine- en wittebrood, dit maisbrood met zijn gele kruim en zonnebloempitten aan de binnenzijde.
Aan de bovenzijde wordt dit brood gedecoreerd met gebroken maisbolletjes. Dit geeft een crunchy korstje.
(van donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Bus wit brood
Een brood van weleer. Het brood heeft aan de bovenkant een knapperig korstje en is aan de binnenkant zacht en smeuig. Heerlijk om een sandwich van te maken, maar ook heel geschikt voor tosti’s.
(van donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Gerstekoren
Een stoer brood dat nog echt naar brood smaakt door de geweekte gerstkorrels die erin zijn verwerkt. Door de structuur heeft dit brood een ‘bite’. Het brood wordt in koppels gebakken en is aan de onderzijde door sesamzaadjes gehaalt.
Het brood wordt aan de bovenkant bestrooid met roggebloem
(op zaterdag verkrijgbaar)
Stokbrood
Deze heerlijke, met desem gemaakte, stokbroden met krokante korst en zacht kruim zijn te vergelijken met de Franse lieveling.
Op basis van Franse bloem. Prima te combineren bij de lunch met een kopje soep of ’s avond met een romige kaasfondue.
(op zaterdag verkrijgbaar)
Rustique
Bloem basis met een 5 granen melange met op de onderkant zinnenpitten
(op donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Fiber
Volkoren bol die rijk aan vezels is.
(op donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Krijgersgoud
Goud kleurig broodje op bloembasis met pompoen en mais er doorheen.
(op donderdag t/m zaterdag verkrijgbaar)
Old Amsterdam
Bloem basis met ui, spek en Old Amsterdam kaas.
(op vrijdag t/m zaterdag verkrijgbaar)