Meel

Produkten

De producten die wij verkopen zijn uitsluitend op ambachtelijke wijze geproduceerd.
Wij hebben een zeer ruime keuze aan meel, jam, sap, cakemixen enz.

Over het merk natuurgraan®. 

Natuurgraan® bevat de beste graan- en meelsoorten van ambachtelijke kwaliteit. Het grootste deel van het Natuurgraan® assortiment is op de molenstenen gemalen in onze windmolen. Alle grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerde en grondig gereinigde granen, gekocht van betrouwbare leveranciers en akkerbouwers. Natuurgraan® producten worden met de meeste zorg geproduceerd en verpakt. Mocht u ondanks deze uitleg vragen hebben, neemt u dan even contact met ons op.

Over Oud Hollandsche producten.

Sinds lange tijd verkopen wij in de molenwinkel ‘Oud Hollandsche’ producten. Volgens oude bereidingswijze worden de cake, oliebollen, kruidkoeken, pannenkoeken, appeltaart en speculaas, net zo lekker als vroeger.
Op iedere verpakking staat een oud liedje of versje. Op bijv. de Boerenpannenkoek© staat het liedje Elsje Fiederelsje. (Wie kent het niet).
De ‘Oud Hollandsche’ producten zijn leuke cadeautjes voor zowel jong als oud.
Het recept staat op de achterkant van de verpakking, en als u goed leest en doet wat er op de verpakking staat, dan kan het niet fout gaan. (Of de moderne apparatuur van tegenwoordig moet ons in de steek laten).

Het is absoluut eens het proberen waard. Maar pas wel op! Zo gauw u eraan begint is het moeilijk om er daarna nog vanaf te blijven!