Over ons

Molenwinkel de Krijgsman is dé winkel voor liefhebbers van broodbakken en natuurlijke producten.

In de winkel vindt u veel verschillende soorten meel, een uitgebreid assortiment broodbakmixen (waaronder ook spelt), sappen, diverse soorten honing en jam, roggebrood, maar ook mixen voor scones, muffins, appeltaart en pannenkoeken. Hartige broodmixen, boekweit- en roggemeel.

Een echte aanrader is onze zelfgemaakte (tarwevrije) granola.

Daarnaast verkopen we verschillende soorten zaden, pitten, vruchten en vulling voor bijvoorbeeld suikerbrood en krentenbrood.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag verkopen wij vers gebakken brood, rozijnenbollen, flippen, vruchtenbrood, cake, boterkoek, gevulde koeken, muffins, speltkoeken en diverse soorten vers gebak.

Op zaterdag hebben we daarnaast nog stokbrood, maisbrood en de oerbol van speltmeel.

Natuurlijk bent u voor een lekker kopje echte Lavazza koffie of kopje thee met een gebakje van het seizoen of een heerlijk vers belegd broodje (bij mooi weer op ons terras geserveerd) van harte welkom!

En u kunt bij ons terecht voor het samenstellen van leuke kadopakketten. Denk aan de streekproducten die wij verkopen in combinatie met onze ambachtelijke meelproducten. De pakketten worden altijd met zorg ingepakt en mooi versierd.